Op 7 januari 2011 vindt de vierde editie van de Music Industry Awards of kortweg MIA's plaats. Vijf prijzen worden door de muzieksector gestemd, de overige twaalf door het publiek. Met elk vijf nominaties zijn Triggerfinger en Stromae de grote favorieten.

De band rond Ruben Block is genomineerd in de categorieën groep, rock/alternative, live-act en muzikant (zowel Block als drummer Mario Goossens). Stromae is op zijn beurt kanshebber in de categorieën pop, dance/elektronica, solo-artiest, videoclip en doorbraak.

Admiral Freebee en Bart Peeters hebben vier nominaties op hun naam staan, Balthazar, Ozark Henry, Flip Kowlier en Tom Dice drie.

De nominaties voor de felbegeerde trofee van hit van het jaar worden vanavond bekendgemaakt in Peter Live.

Zou deze erbij zijn?

Je stem uitbrengen voor de MIA's kan hier.

Michael Ilegems

Op 7 januari 2011 vindt de vierde editie van de Music Industry Awards of kortweg MIA's plaats. Vijf prijzen worden door de muzieksector gestemd, de overige twaalf door het publiek. Met elk vijf nominaties zijn Triggerfinger en Stromae de grote favorieten. De band rond Ruben Block is genomineerd in de categorieën groep, rock/alternative, live-act en muzikant (zowel Block als drummer Mario Goossens). Stromae is op zijn beurt kanshebber in de categorieën pop, dance/elektronica, solo-artiest, videoclip en doorbraak. Admiral Freebee en Bart Peeters hebben vier nominaties op hun naam staan, Balthazar, Ozark Henry, Flip Kowlier en Tom Dice drie. De nominaties voor de felbegeerde trofee van hit van het jaar worden vanavond bekendgemaakt in Peter Live. Zou deze erbij zijn? Je stem uitbrengen voor de MIA's kan hier. Michael Ilegems