Industrial-icoon Trent Reznor is niet van plan om tijdens de tijdelijke rustpauze van Nine Inch Nails helemaal stil te zitten. Samen met zijn vrouw Mariqueen Maandig en componist Atticus Ross is hij druk bezig met een nieuw project, How To Destroy Angels.

Begin deze maand kon je een eerste nummer beluisteren, A Drowning, en twee weken geleden zette de groep een videoclip bij het nummer The Space in Between online. Verwacht u aan downtempo elektronica met een prominente rol voor de stem van Mariqueen. De twee nummers zullen, samen met 4 andere, op hun eerste, titelloze EP staan. Vanaf 1 juni kan je de EP gratis downloaden via hun site en als je $2 betaalt, krijg je een Hi-Def pakket met video. Aan u de keuze.

Jan Walraven

Industrial-icoon Trent Reznor is niet van plan om tijdens de tijdelijke rustpauze van Nine Inch Nails helemaal stil te zitten. Samen met zijn vrouw Mariqueen Maandig en componist Atticus Ross is hij druk bezig met een nieuw project, How To Destroy Angels. Begin deze maand kon je een eerste nummer beluisteren, A Drowning, en twee weken geleden zette de groep een videoclip bij het nummer The Space in Between online. Verwacht u aan downtempo elektronica met een prominente rol voor de stem van Mariqueen. De twee nummers zullen, samen met 4 andere, op hun eerste, titelloze EP staan. Vanaf 1 juni kan je de EP gratis downloaden via hun site en als je $2 betaalt, krijg je een Hi-Def pakket met video. Aan u de keuze. Jan Walraven