Zelden zagen we een albumtrailer met meer drama dan de video die Muse op zijnwebsite heeft gepost. De trailer kondigt de release van 'The 2nd Law' alsof het de Apocalyps is. Een timer die aftelt naar de release verhoogt het dramagehalte.

De trailer toont in hoog tempo paniekerige beelden, terwijl een strijkersorkest en een koor de sfeer scheppen. Plots volgt er een smerige dubstepdrop - denk Skrillex. Het zou dus goed kunnen dat Matt Bellamy en co. de hype volgen en een album uitbrengen dat door het commerciële dubstepgeluid beïnvloed is.

'The 2nd Law' wordt het zesde studioalbum van Muse. Het verschijnt in september, drie jaar na 'The Resistance'. (JVP)

Zelden zagen we een albumtrailer met meer drama dan de video die Muse op zijnwebsite heeft gepost. De trailer kondigt de release van 'The 2nd Law' alsof het de Apocalyps is. Een timer die aftelt naar de release verhoogt het dramagehalte. De trailer toont in hoog tempo paniekerige beelden, terwijl een strijkersorkest en een koor de sfeer scheppen. Plots volgt er een smerige dubstepdrop - denk Skrillex. Het zou dus goed kunnen dat Matt Bellamy en co. de hype volgen en een album uitbrengen dat door het commerciële dubstepgeluid beïnvloed is. 'The 2nd Law' wordt het zesde studioalbum van Muse. Het verschijnt in september, drie jaar na 'The Resistance'. (JVP)