Jib Kidder - Dozens

Jib Kidder, een naam om ooit op een FBI's Most Wanted-lijst te belanden. Iets met zelfgestookte alcohol en kinderprostitutie. Maar neen, deze jongen moest het tot popweirdo schoppen. Goed voor hem.

Field Report - Pale Rider

Als kosmische rootsrock in opgestroopte, geruite hemdsmouwen toch de rigueur is in 2014, luister dan ook eens naar het album Marigolden van Field Report, de groep rond ex-Bon Iver-lid Chris Porterfield.

Sylvie Simmons - Town Called Regret

Light in the Attic is een label dat zich normaal gesproken toelegt op het afstoffen van vergeten parels, voor folkchanteuse Sylvie Simmons en haar ukelele maakten ze een uitzondering. Wij blij.

Beluister de song via Spotify.

Herbert - You Saw It All (DJ Koze remix)

Klinkt als 'kotzen', en het toch tot gevierd danceproducer schoppen, doe het Stefan Kozalla maar na. Dat hij ook humor heeft, bewijst deze Herbertbewerking uit zijn tweede, pas geloste remixcompilatie.

Les Sins - Minato

Als Toro Y Moi lag Chaz Bundick mee aan de grondslag van het chillwave-genre, 14 minuten hip in 2010. Als Les Sins legt de New Yorker zich toe op house, dat raakt nooit uit de mode. Uit het album Michael.

Jib Kidder - DozensJib Kidder, een naam om ooit op een FBI's Most Wanted-lijst te belanden. Iets met zelfgestookte alcohol en kinderprostitutie. Maar neen, deze jongen moest het tot popweirdo schoppen. Goed voor hem. Field Report - Pale RiderAls kosmische rootsrock in opgestroopte, geruite hemdsmouwen toch de rigueur is in 2014, luister dan ook eens naar het album Marigolden van Field Report, de groep rond ex-Bon Iver-lid Chris Porterfield. Sylvie Simmons - Town Called Regret Light in the Attic is een label dat zich normaal gesproken toelegt op het afstoffen van vergeten parels, voor folkchanteuse Sylvie Simmons en haar ukelele maakten ze een uitzondering. Wij blij. Beluister de song via Spotify.Herbert - You Saw It All (DJ Koze remix)Klinkt als 'kotzen', en het toch tot gevierd danceproducer schoppen, doe het Stefan Kozalla maar na. Dat hij ook humor heeft, bewijst deze Herbertbewerking uit zijn tweede, pas geloste remixcompilatie. Les Sins - MinatoAls Toro Y Moi lag Chaz Bundick mee aan de grondslag van het chillwave-genre, 14 minuten hip in 2010. Als Les Sins legt de New Yorker zich toe op house, dat raakt nooit uit de mode. Uit het album Michael.