Alabama Shakes - Don't Wanna Fight

'Don't cross them lines', waarschuwt Brittany Howard aan het begin van deze comebacksingle, en dat komt van diep. Wie de frontmadam van Alabama Shakes al live aan het werk zag, weet dat hij maar beter luistert.

Villagers - Courage

Vonden ook de moed om opnieuw van zich te laten horen: Conor O'Brien en Villagers. Op 13 april verschijnt Darling Arithmetic, de opvolger van het veelgeprezen Awayland. Intussen kunt u zich warmen aan Courage.

Jack White - Blue Light, Red Light (Someone's There)

Het B-kantje van That Black Bat Liquorice, de nieuwe single uit Lazaretto, is een verrassende cover van Harry Connick, Jr. Voor wie niet weet wie dat is, zoek onder 'in de nineties vijf minuten de nieuwe Sinatra'.

Nite Jewel - Infinity

Etherische pop met een serieuze hoek af, daar mogen ze ons altijd mee lastigvallen. Ramona Gonzalez alias Nite Jewel laat, na hand-en-spandiensten voor Linda Perhacs en Julia Holter, opnieuw van zich horen!

Other Lives - Configuration

Het indierocktrio Other Lives neemt een lichte bocht naar links op hun voorbode bij het nieuwe, derde album Rituals (5 mei). Minder - of geen? - gitaren, meer uitwaaierende synthesizers. Gaat ze nog goed af ook.

Alabama Shakes - Don't Wanna Fight'Don't cross them lines', waarschuwt Brittany Howard aan het begin van deze comebacksingle, en dat komt van diep. Wie de frontmadam van Alabama Shakes al live aan het werk zag, weet dat hij maar beter luistert. Villagers - CourageVonden ook de moed om opnieuw van zich te laten horen: Conor O'Brien en Villagers. Op 13 april verschijnt Darling Arithmetic, de opvolger van het veelgeprezen Awayland. Intussen kunt u zich warmen aan Courage. Jack White - Blue Light, Red Light (Someone's There)Het B-kantje van That Black Bat Liquorice, de nieuwe single uit Lazaretto, is een verrassende cover van Harry Connick, Jr. Voor wie niet weet wie dat is, zoek onder 'in de nineties vijf minuten de nieuwe Sinatra'. Nite Jewel - InfinityEtherische pop met een serieuze hoek af, daar mogen ze ons altijd mee lastigvallen. Ramona Gonzalez alias Nite Jewel laat, na hand-en-spandiensten voor Linda Perhacs en Julia Holter, opnieuw van zich horen! Other Lives - ConfigurationHet indierocktrio Other Lives neemt een lichte bocht naar links op hun voorbode bij het nieuwe, derde album Rituals (5 mei). Minder - of geen? - gitaren, meer uitwaaierende synthesizers. Gaat ze nog goed af ook.