Aphex Twin - Diskhat ALL Prepared1mixed 13 [snr2mix]

Dat laat 13 jaar lang niks van zich horen, valt vervolgens uit de lucht met een berensterk album en blijkt ineens in een vrijgevige bui: Aphex Twin breit met een nieuwe ep én remix een vervolg aan Syro.

Shlohmo - Buried

Henry Laufer alias Shlohmo stelde de laatste jaren zijn knoppenkunsten vooral in dienst van anderen (Banks, How To Dress Well, Lianne La Havas), maar treedt in april terug op het voorplan met Dark Red.

TĀLĀ & How To Dress Well - The One

We zagen het aankomen, dat het slechts een kwestie van tijd was voor producer/zangeres TĀLĀ, nieuwbakken talent uit Londen, zich in de kijker manoeuvreerde. The One is hypergestileerde pop anno 2015.

Vuurwerk - Wakening (ft. Climb X)

Als de stem in Wakening u bekend in de oren klinkt, dan komt dat omdat Climb X een alias is van Max Colombie, zijnde Oscar & The Wolf. Het Brusselse trio Vuurwerk weeft er zwoele electronica door.

Balthazar - Then What

Thin Walls heet het album, en het verschijnt eind maart. Aan de knoppen zat Ben Hillier, bekend van Blur, Elbow, Depeche Mode en The Maccabees. Britse invloeden die zich laten gelden op Then What.

Aphex Twin - Diskhat ALL Prepared1mixed 13 [snr2mix]Dat laat 13 jaar lang niks van zich horen, valt vervolgens uit de lucht met een berensterk album en blijkt ineens in een vrijgevige bui: Aphex Twin breit met een nieuwe ep én remix een vervolg aan Syro.Shlohmo - BuriedHenry Laufer alias Shlohmo stelde de laatste jaren zijn knoppenkunsten vooral in dienst van anderen (Banks, How To Dress Well, Lianne La Havas), maar treedt in april terug op het voorplan met Dark Red. TĀLĀ & How To Dress Well - The OneWe zagen het aankomen, dat het slechts een kwestie van tijd was voor producer/zangeres TĀLĀ, nieuwbakken talent uit Londen, zich in de kijker manoeuvreerde. The One is hypergestileerde pop anno 2015. Vuurwerk - Wakening (ft. Climb X)Als de stem in Wakening u bekend in de oren klinkt, dan komt dat omdat Climb X een alias is van Max Colombie, zijnde Oscar & The Wolf. Het Brusselse trio Vuurwerk weeft er zwoele electronica door. Balthazar - Then WhatThin Walls heet het album, en het verschijnt eind maart. Aan de knoppen zat Ben Hillier, bekend van Blur, Elbow, Depeche Mode en The Maccabees. Britse invloeden die zich laten gelden op Then What.