AlunaGeorge - Attracting FliesOp 1 juli verschijnt Body Music, het debuutalbum van het Londense duo Aluna Francis (stem) en George Reid (productie), maar intussen blijft AlunaGeorge - na You Know You Like It en Your Drums, Your Love - rustig aanstekelijke singles als deze spuien.


Valentina - Wolves Eind 2011 was ze de stem achter Gabriel, de dansvloerbom van Hot Chips Joe Goddard die hoog eindigde in onze singlestop van datzelfde jaar, maar nu forceert de Brits-Italiaanse Valentina het op eigen kracht.


Duke Dumont - I Need U (100%) (Skreamix)
Duke Dumont is een van de rijzende sterren van de Britse housescene, en zijn laatste nieuwe single kreeg een remixspoeling van dubstepdon Skream, die het origineel naar de hoogdagen van de breakdance en boogie katapulteert. Dansen!
Yeah Yeah Yeahs - Sacrilige Het nieuwe Yeah Yeah Yeahs-album Mosquito zou beïnvloed zijn door rootsreggae, maar daar horen we op de nieuwe single Sacrilige niets van. Wel de zich als vanouds driedubbel plooiende gitaar van Nick Zinner. Oh ja, en een gospelkoor.


Major Lazer - Watch Out for This (Bumaye) Yep, de denderende dancehallbeats van Major Lazer (nog steeds Diplo's excuus om te chillen op Jamaica) zijn even subtiel als een vrederechter in nazikostuum op stap door de straten van Aalst, maar toch o zo moeilijk om aan te weerstaan!

AlunaGeorge - Attracting FliesOp 1 juli verschijnt Body Music, het debuutalbum van het Londense duo Aluna Francis (stem) en George Reid (productie), maar intussen blijft AlunaGeorge - na You Know You Like It en Your Drums, Your Love - rustig aanstekelijke singles als deze spuien. Valentina - Wolves Eind 2011 was ze de stem achter Gabriel, de dansvloerbom van Hot Chips Joe Goddard die hoog eindigde in onze singlestop van datzelfde jaar, maar nu forceert de Brits-Italiaanse Valentina het op eigen kracht. Duke Dumont - I Need U (100%) (Skreamix) Duke Dumont is een van de rijzende sterren van de Britse housescene, en zijn laatste nieuwe single kreeg een remixspoeling van dubstepdon Skream, die het origineel naar de hoogdagen van de breakdance en boogie katapulteert. Dansen! Yeah Yeah Yeahs - Sacrilige Het nieuwe Yeah Yeah Yeahs-album Mosquito zou beïnvloed zijn door rootsreggae, maar daar horen we op de nieuwe single Sacrilige niets van. Wel de zich als vanouds driedubbel plooiende gitaar van Nick Zinner. Oh ja, en een gospelkoor. Major Lazer - Watch Out for This (Bumaye) Yep, de denderende dancehallbeats van Major Lazer (nog steeds Diplo's excuus om te chillen op Jamaica) zijn even subtiel als een vrederechter in nazikostuum op stap door de straten van Aalst, maar toch o zo moeilijk om aan te weerstaan!