Grouper - Lighthouse

Liz Harris is meesteres in het muzikale understatement. Op het nieuwe Ruins doet ze het met niet meer dan een piano, een microfoon, een viersporenrecorder en de achtergrond van Portugese fauna.

Atelje - Transition

Dann Lissvik was ooit 1/2 Studio, het met de neus richting Balearen gedraaide duo dat het slechts één (genegeerde) lp uithield. Atelje - Zweeds voor, jawel, atelier - is z'n nieuwe, filmische droompopproject.

Interpol - My Desire (Factory Floor remix)

'Interpol zoals u ze nooit hoorde', zo werd deze remix verkocht. Geen letter van gelogen, en sta ons toe dat niet erg te vinden. Het Schotse trio smeert de New Yorkers een pak Yello aan de pantalon.

Baauer - One Touch (ft. AlunaGeorge & Rae Sremmurd)

Anti-herfststatement 1: is Baauer z'n wilde haren kwijt? Eindelijk afgeschud tijdens een allerlaatste Harlem Shake? Mooi zo, dan kan de producer zijn onderbelichte, poppy kant laten schitteren.

Kitty, Daisy & Lewis - Baby Bye Bye

Anti-herfststatement 2: ach, verliep afscheid nemen maar altijd zo zorgeloos zoals het Britse brillantinetrio Kitty, Daisy & Lewis het doen klinken op hun nieuwste single. Nieuw album volgt eind januari!

Grouper - LighthouseLiz Harris is meesteres in het muzikale understatement. Op het nieuwe Ruins doet ze het met niet meer dan een piano, een microfoon, een viersporenrecorder en de achtergrond van Portugese fauna. Atelje - TransitionDann Lissvik was ooit 1/2 Studio, het met de neus richting Balearen gedraaide duo dat het slechts één (genegeerde) lp uithield. Atelje - Zweeds voor, jawel, atelier - is z'n nieuwe, filmische droompopproject. Interpol - My Desire (Factory Floor remix)'Interpol zoals u ze nooit hoorde', zo werd deze remix verkocht. Geen letter van gelogen, en sta ons toe dat niet erg te vinden. Het Schotse trio smeert de New Yorkers een pak Yello aan de pantalon. Baauer - One Touch (ft. AlunaGeorge & Rae Sremmurd)Anti-herfststatement 1: is Baauer z'n wilde haren kwijt? Eindelijk afgeschud tijdens een allerlaatste Harlem Shake? Mooi zo, dan kan de producer zijn onderbelichte, poppy kant laten schitteren. Kitty, Daisy & Lewis - Baby Bye ByeAnti-herfststatement 2: ach, verliep afscheid nemen maar altijd zo zorgeloos zoals het Britse brillantinetrio Kitty, Daisy & Lewis het doen klinken op hun nieuwste single. Nieuw album volgt eind januari!