Kindness ft. Kelela - World Restart

Adam Bainbridge - de boomlange Brit achter Kindness - heeft zijn voorliefde voor synthetische funk en foute-sokken-r&b nooit onder stoelen of banken gestoken, maar op het proevertje bij Otherness (13/10) komt de producer helemaal uit de kast. Lekkere drums wel. Net als die blazers, eigenlijk. Replay!

Joe Goddard - Endless Love

Mocht u het gemist hebben: eind juli bracht Joe 'Hot Chip' Goddard nog eens een solo-ep uit, met de soulvolle dancepop - denk CeCe Peniston en Crystal Waters - van Endless Love als hoogtepunt. In oktober is Goddard terug met een nieuw album van The 2 Bears. DJ Jos heeft al een bestelling geplaatst.

Spooky Black - Pull

Hij is piepjong, blank, geeft geen interviews en wordt al een tijd met argusogen gevolgd door de bloggemeenschap. R&b-crooner Spooky Blacks nieuwste ep Leaving downloadt u gratis, het wondermooie Pull beluistert u hieronder.

Jason Feathers - Cyclone

Beantwoordde Kanye West zijn sms'jes niet meer? Of zat Justin Vernon gewoon thuis met zijn vingers te draaien, en riep hij daarom rapper Astronautalis, Ryan Olson van Gayngs en S. Carey samen voor een nieuw, geflipt project?

Beluister hier exclusief het album op Pitchfork.com. 'Cyclone' is het zevende nummer in de tracklist.

Goat - Words

Dat wordt me het verjaardagsfeestje, daar in de AB, op 21/9. Vijfendertig kaarsjes blaast de muziektempel uit, en daarvoor roepen ze de hulp in van White Hills, Moon Duo, Bo Ningen en het fantastische Goat. Dit is de voorloper van hun nieuwe album; deels Stooges, deels Suicide, deels In Zaire van Johnny Wakelin.

Kindness ft. Kelela - World RestartAdam Bainbridge - de boomlange Brit achter Kindness - heeft zijn voorliefde voor synthetische funk en foute-sokken-r&b nooit onder stoelen of banken gestoken, maar op het proevertje bij Otherness (13/10) komt de producer helemaal uit de kast. Lekkere drums wel. Net als die blazers, eigenlijk. Replay! Joe Goddard - Endless LoveMocht u het gemist hebben: eind juli bracht Joe 'Hot Chip' Goddard nog eens een solo-ep uit, met de soulvolle dancepop - denk CeCe Peniston en Crystal Waters - van Endless Love als hoogtepunt. In oktober is Goddard terug met een nieuw album van The 2 Bears. DJ Jos heeft al een bestelling geplaatst.Spooky Black - PullHij is piepjong, blank, geeft geen interviews en wordt al een tijd met argusogen gevolgd door de bloggemeenschap. R&b-crooner Spooky Blacks nieuwste ep Leaving downloadt u gratis, het wondermooie Pull beluistert u hieronder.Jason Feathers - CycloneBeantwoordde Kanye West zijn sms'jes niet meer? Of zat Justin Vernon gewoon thuis met zijn vingers te draaien, en riep hij daarom rapper Astronautalis, Ryan Olson van Gayngs en S. Carey samen voor een nieuw, geflipt project?Beluister hier exclusief het album op Pitchfork.com. 'Cyclone' is het zevende nummer in de tracklist.Goat - WordsDat wordt me het verjaardagsfeestje, daar in de AB, op 21/9. Vijfendertig kaarsjes blaast de muziektempel uit, en daarvoor roepen ze de hulp in van White Hills, Moon Duo, Bo Ningen en het fantastische Goat. Dit is de voorloper van hun nieuwe album; deels Stooges, deels Suicide, deels In Zaire van Johnny Wakelin.