Future Islands - Seasons (Waiting On You) (BadBadNotGood reinterpretation)

NME en Mojo vinden Seasons (Waiting on You) dé single van 2014. Vinden wij niet, maar deze radicale interpretatie van BBNG spit de verborgen soul in de song naar boven, en vinden wij wél uitstekend!

Young Fathers - Soon Come Soon

De verrassende eindlaureaten van de Mercury Prize grijpen hun victoriemoment aan om een nieuwe single uit te brengen. Hiphop, gospel en industriële electronica, dat winnende recept staat als een huis.

THEESatisfation - Recognition

Om naar uit te kijken: EarthEE, het voor eind februari aangekondigde, tweede album van het kosmische rapduo THEESatisfaction. De eerste single is 'een mantra om op het juiste pad te blijven', aldus de dames.

DeJ Loaf - Bird Call

Nieuw getekend bij Columbia Records, goedgekeurd door Drake, en dus een interessante toekomst in 't verschiet: Deja Trimble, rijzend zang- en raptalent uit Detroit. Uit haar pas verschenen mixtape Sell Sole.

Mannequins on 7th Street - Out of Sight

Twee Belgen - Alexandre Lambrecht en Tim de Fontaine - die vanuit Londen gretig opgepikt worden door de bloggemeenschap. Hun ep Superblue is gevonden vreten voor liefhebbers van melancholische, stijlvolle synthpop.

Future Islands - Seasons (Waiting On You) (BadBadNotGood reinterpretation)NME en Mojo vinden Seasons (Waiting on You) dé single van 2014. Vinden wij niet, maar deze radicale interpretatie van BBNG spit de verborgen soul in de song naar boven, en vinden wij wél uitstekend! Young Fathers - Soon Come SoonDe verrassende eindlaureaten van de Mercury Prize grijpen hun victoriemoment aan om een nieuwe single uit te brengen. Hiphop, gospel en industriële electronica, dat winnende recept staat als een huis. THEESatisfation - RecognitionOm naar uit te kijken: EarthEE, het voor eind februari aangekondigde, tweede album van het kosmische rapduo THEESatisfaction. De eerste single is 'een mantra om op het juiste pad te blijven', aldus de dames. DeJ Loaf - Bird CallNieuw getekend bij Columbia Records, goedgekeurd door Drake, en dus een interessante toekomst in 't verschiet: Deja Trimble, rijzend zang- en raptalent uit Detroit. Uit haar pas verschenen mixtape Sell Sole. Mannequins on 7th Street - Out of SightTwee Belgen - Alexandre Lambrecht en Tim de Fontaine - die vanuit Londen gretig opgepikt worden door de bloggemeenschap. Hun ep Superblue is gevonden vreten voor liefhebbers van melancholische, stijlvolle synthpop.