Nick Cave & The Bad Seeds - Jubilee Street 'I am an embryo eating dark oxygen.' Het tweede voorsmaakje bij Push the Sky Away (18/2) is een feit, en het is de sombere, lugubere, door Velvet Underground-achtige viool begeleide plakker Jubilee Street geworden.


John Legend - Who Did That to You
Een van de hoogtepunten op de originele soundtrack van Quentin Tarantino's nieuwste pulpprent Django Unchained, deze, epische speciaal voor de film gepende soulstoot van John Legend.


Frank Ocean - Pink Matter (remix)
Ook Ocean stond gepland op de soundtrack van Django Unchained, maar zijn bijdrage haalde de eindmontage niet. Als troost deze vertimmerde versie van Pink Matter, met voor het eerst sinds jaren beide Outkastleden, Big Boi en Andre 3000, verenigd in één track.


Teleman - Cristina De jongens van Alt-J maken school: het Londense triumviraat Teleman bedient zich niet alleen van soortgelijke, asynchrone ritmes, blijkbaar heeft het ook een voorliefde voor songtitels met meisjesvoornamen.


Lindstrøm & Todd Terje - Lanzarote De discogoden zijn ons goed gezind! Twee Noorse producermonumenten voor de prijs van één: Hans-Peter Lindstrøm en Todd Terje slaan - na wat heen-en-weergeremix - de handen in elkaar voor acht en een halve minuut dansvloermagie.

Nick Cave & The Bad Seeds - Jubilee Street 'I am an embryo eating dark oxygen.' Het tweede voorsmaakje bij Push the Sky Away (18/2) is een feit, en het is de sombere, lugubere, door Velvet Underground-achtige viool begeleide plakker Jubilee Street geworden. John Legend - Who Did That to You Een van de hoogtepunten op de originele soundtrack van Quentin Tarantino's nieuwste pulpprent Django Unchained, deze, epische speciaal voor de film gepende soulstoot van John Legend. Frank Ocean - Pink Matter (remix) Ook Ocean stond gepland op de soundtrack van Django Unchained, maar zijn bijdrage haalde de eindmontage niet. Als troost deze vertimmerde versie van Pink Matter, met voor het eerst sinds jaren beide Outkastleden, Big Boi en Andre 3000, verenigd in één track. Teleman - Cristina De jongens van Alt-J maken school: het Londense triumviraat Teleman bedient zich niet alleen van soortgelijke, asynchrone ritmes, blijkbaar heeft het ook een voorliefde voor songtitels met meisjesvoornamen. Lindstrøm & Todd Terje - Lanzarote De discogoden zijn ons goed gezind! Twee Noorse producermonumenten voor de prijs van één: Hans-Peter Lindstrøm en Todd Terje slaan - na wat heen-en-weergeremix - de handen in elkaar voor acht en een halve minuut dansvloermagie.