Matias Aguayo - El Sucu Tucu De percussiewinkel van Matias Agauyo gaat opnieuw in overdrive op El Sucu Tucu, het vooruitgestuurd smaakmakertje bij The Visitor, zijn eind juni te verschijnen vervolg op het uitstekende Ay Ay Ay (2009).

Kelis - Jerk Ribs De laatste keer dat we iets van Kelis hoorden, was ze in een doodlopend eurohousestraatje gesukkeld, maar blijkbaar is ze opnieuw bij haar verstand. Jerk Ribs drijft namelijk op een organische afrobeat. Met dank aan producer Dave Sitek.

Tame Impala - Prototype De psychrockers van Tame Impala kunnen meer dan Led Zeppelin en Black Sabbath achternahollen. Voor een Australische radiozender namen ze een liveversie op van Outkasts Prototype, en we zeggen maar één ding: 'I think I'm in love.'

Elle Leatham - Saturn Op haar Bandcamppagina twijfelt ze tussen alternatieve hiphop, indie, folk, electronica en r&b, maar één ding is zeker: Elle Leatham, singer-songwriter afkomstig uit San Francisco, klinkt als het nuchtere antwoord op Cat Power.

Jamie Isaac - Softly Draining Seas Waar blijven ze vandaan komen, de 18-jarige laptopcrooners uit Engeland? Jamie Isaac is met zijn bewolkte slaapkamermelancholie het nieuwste exemplaar, en een buddy van dat andere jong talent, King Krule.

Matias Aguayo - El Sucu Tucu De percussiewinkel van Matias Agauyo gaat opnieuw in overdrive op El Sucu Tucu, het vooruitgestuurd smaakmakertje bij The Visitor, zijn eind juni te verschijnen vervolg op het uitstekende Ay Ay Ay (2009). Kelis - Jerk Ribs De laatste keer dat we iets van Kelis hoorden, was ze in een doodlopend eurohousestraatje gesukkeld, maar blijkbaar is ze opnieuw bij haar verstand. Jerk Ribs drijft namelijk op een organische afrobeat. Met dank aan producer Dave Sitek. Tame Impala - Prototype De psychrockers van Tame Impala kunnen meer dan Led Zeppelin en Black Sabbath achternahollen. Voor een Australische radiozender namen ze een liveversie op van Outkasts Prototype, en we zeggen maar één ding: 'I think I'm in love.' Elle Leatham - Saturn Op haar Bandcamppagina twijfelt ze tussen alternatieve hiphop, indie, folk, electronica en r&b, maar één ding is zeker: Elle Leatham, singer-songwriter afkomstig uit San Francisco, klinkt als het nuchtere antwoord op Cat Power. Jamie Isaac - Softly Draining Seas Waar blijven ze vandaan komen, de 18-jarige laptopcrooners uit Engeland? Jamie Isaac is met zijn bewolkte slaapkamermelancholie het nieuwste exemplaar, en een buddy van dat andere jong talent, King Krule.