Biezen is het nieuwe muzikale hoofdstuk van Erik van Biesen, sinds jaar en dag bassist bij Gorki. Na het plotse overlijden van collega-muzikant en boezemvriend Luc De Vos, en de moeilijk periode die daarop volgde, besloot van Biesen de draad weer op te pikken en een eigen bandje op te richten, samen met zanger-gitarist Roeland Vandemoortele (Too Tangled) en Bert Huysentruyt (De Post en drummer van de laatste Gorki-bezetting).

De zelfgeschreven debuutsingle 'Too Short A Lifetime' is een eresaluut aan De Vos, en tevens een nieuwe start na de dood van Gorki's iconische frontman. De bijhorende videoclip werd opgenomen in de Gentbrugse Meersen, de groenpool waarvan de overleden zanger peter was.

Op Record Store Day, 18 april, ligt de eerste fysieke single in de rekken: een 7" vinyl met twee songs, waaronder deze 'Too Short A Lifetime'.

Biezen is het nieuwe muzikale hoofdstuk van Erik van Biesen, sinds jaar en dag bassist bij Gorki. Na het plotse overlijden van collega-muzikant en boezemvriend Luc De Vos, en de moeilijk periode die daarop volgde, besloot van Biesen de draad weer op te pikken en een eigen bandje op te richten, samen met zanger-gitarist Roeland Vandemoortele (Too Tangled) en Bert Huysentruyt (De Post en drummer van de laatste Gorki-bezetting). De zelfgeschreven debuutsingle 'Too Short A Lifetime' is een eresaluut aan De Vos, en tevens een nieuwe start na de dood van Gorki's iconische frontman. De bijhorende videoclip werd opgenomen in de Gentbrugse Meersen, de groenpool waarvan de overleden zanger peter was.Op Record Store Day, 18 april, ligt de eerste fysieke single in de rekken: een 7" vinyl met twee songs, waaronder deze 'Too Short A Lifetime'.