Het gigantisch buitenluchtfeestje TomorrowWorld heeft de eerste namen bekendgemaakt: naast de Belgen Dimitri Vegas en Like Mike mogen ook Diplo, David Guetta, Richie Hawtin, Skrillex, Steve Aoki, Avicii, Martin Garrix en Tiësto de decibels de hoogte injagen.

Het zijn maar enkele van de vele namen die door de organisatie werden bekendgemaakt. Klik hier voor de voorlopige line-up.

TomorrowWorld, de internationale versie van het dancefestival op het recreatiedomein van Boom, vindt plaats in Chattahoochee Hills in Georgia. In tegenstelling tot Tomorrowland zijn er voor het dance-evenement in de VS nog wel kaarten beschikbaar. Afspraak op 26, 27 en 28 september. Dit was de eerste editie van TomorrowWorld:

Het gigantisch buitenluchtfeestje TomorrowWorld heeft de eerste namen bekendgemaakt: naast de Belgen Dimitri Vegas en Like Mike mogen ook Diplo, David Guetta, Richie Hawtin, Skrillex, Steve Aoki, Avicii, Martin Garrix en Tiësto de decibels de hoogte injagen.Het zijn maar enkele van de vele namen die door de organisatie werden bekendgemaakt. Klik hier voor de voorlopige line-up.TomorrowWorld, de internationale versie van het dancefestival op het recreatiedomein van Boom, vindt plaats in Chattahoochee Hills in Georgia. In tegenstelling tot Tomorrowland zijn er voor het dance-evenement in de VS nog wel kaarten beschikbaar. Afspraak op 26, 27 en 28 september. Dit was de eerste editie van TomorrowWorld: