1.860 meter hoog in de Franse Alpen, daar wordt tussen 13 en 15 maart Tomorrowland Winter georganiseerd. Het festival zal zich uitstrekken over het volledige Alpe d'Huez Grand Domaine Ski, vorig jaar nog onderscheiden als 'het beste skistation van Europa'.

Op het domein worden verschillende podia neergepoot, waaronder een speciaal ontworpen mainstage aan de voet van de skipistes. De meeste podia zullen zowel per ski als te voet te bereiken zijn.

Tijdens de driedaagse zal het skidomein enkel voor bezoekers van Tomorrowland Winter toegankelijk zijn. Wie tickets koopt, kan kiezen tussen een arrangement voor vier dagen (685 euro, te koop vanaf 8/9) en een voor zeven dagen (825 euro, te koop vanaf 15/9). Daarbij zijn verblijf en lift- en skipas inbegrepen. Welke acts zullen aantreden, is nog niet bekend.

Meer info: tomorrowland.com.

1.860 meter hoog in de Franse Alpen, daar wordt tussen 13 en 15 maart Tomorrowland Winter georganiseerd. Het festival zal zich uitstrekken over het volledige Alpe d'Huez Grand Domaine Ski, vorig jaar nog onderscheiden als 'het beste skistation van Europa'. Op het domein worden verschillende podia neergepoot, waaronder een speciaal ontworpen mainstage aan de voet van de skipistes. De meeste podia zullen zowel per ski als te voet te bereiken zijn. Tijdens de driedaagse zal het skidomein enkel voor bezoekers van Tomorrowland Winter toegankelijk zijn. Wie tickets koopt, kan kiezen tussen een arrangement voor vier dagen (685 euro, te koop vanaf 8/9) en een voor zeven dagen (825 euro, te koop vanaf 15/9). Daarbij zijn verblijf en lift- en skipas inbegrepen. Welke acts zullen aantreden, is nog niet bekend. Meer info: tomorrowland.com.