In de Tomorrowland Boutique zal je vanaf 3 oktober natuurlijk allerlei prullaria van het festival op de kop kunnen tikken. Daarnaast zou er ook een modecollectie te vinden zijn. Volgens Retail Detail gaat het om een volledige wintercollectie en allerlei collabs met nationale en internationale designers.

Er komt ook een Tomorrowland History Room waar 'klanten verhalen uit de hele wereld zullen kunnen ontdekken'. Muziekfans zullen aan hun trekken komen in deze festivalboetiek en volgens het persbericht zullen culiliefhebbers er van cocktails kunnen genieten. (AB)

In de Tomorrowland Boutique zal je vanaf 3 oktober natuurlijk allerlei prullaria van het festival op de kop kunnen tikken. Daarnaast zou er ook een modecollectie te vinden zijn. Volgens Retail Detail gaat het om een volledige wintercollectie en allerlei collabs met nationale en internationale designers. Er komt ook een Tomorrowland History Room waar 'klanten verhalen uit de hele wereld zullen kunnen ontdekken'. Muziekfans zullen aan hun trekken komen in deze festivalboetiek en volgens het persbericht zullen culiliefhebbers er van cocktails kunnen genieten. (AB)