De organisatie van Tomorrowland maakte het nieuws van een buitenlandse editie, van 27 tot en met 29 september, bekend in een animatiefilmpje. In het filmpje wordt het populaire dancefestival gedestilleerd tot een drankje. Dat brouwsel wordt daarna in een fles gegoten, die op zijn beurt in de zee verdwijnt. Volgens de organisatie zal de locatie van het festival bekendgemaakt worden wanneer de fles op zijn bestemming zal aanspoelen.

'Het is absoluut onze ambitie om in het buitenland een festival neer te zetten waarbij we de lat minstens even hoog leggen als in België en onze bezoekers drie dagen lang in een ongeziene magische wereld onderdompelen', melden de organisatoren Manu en Michiel Beers.

Op het 'Belgische' Tomorrowland zullen dit jaar festivalgangers uit maar liefst 214 landen te gast zijn. 'Als je nu ziet hoeveel mensen uit heel de wereld zo enorm teleurgesteld zijn na de snelle uitverkoop in België, zijn we blij dat we hen eindelijk een nieuwe kans kunnen aanbieden om een editie van Tomorrowland bij te wonen', aldus nog de broers.

Net als vorig jaar was ook de negende editie in een recordtempo uitverkocht. Ruim een miljoen mensen registreerden zich om een van de 180.000 tickets te pakken te krijgen. Ook de 120 vluchten vanuit steden overal ter wereld die het festival speciaal inlast, zijn uitverkocht. (XVdL/DB)

De organisatie van Tomorrowland maakte het nieuws van een buitenlandse editie, van 27 tot en met 29 september, bekend in een animatiefilmpje. In het filmpje wordt het populaire dancefestival gedestilleerd tot een drankje. Dat brouwsel wordt daarna in een fles gegoten, die op zijn beurt in de zee verdwijnt. Volgens de organisatie zal de locatie van het festival bekendgemaakt worden wanneer de fles op zijn bestemming zal aanspoelen. 'Het is absoluut onze ambitie om in het buitenland een festival neer te zetten waarbij we de lat minstens even hoog leggen als in België en onze bezoekers drie dagen lang in een ongeziene magische wereld onderdompelen', melden de organisatoren Manu en Michiel Beers. Op het 'Belgische' Tomorrowland zullen dit jaar festivalgangers uit maar liefst 214 landen te gast zijn. 'Als je nu ziet hoeveel mensen uit heel de wereld zo enorm teleurgesteld zijn na de snelle uitverkoop in België, zijn we blij dat we hen eindelijk een nieuwe kans kunnen aanbieden om een editie van Tomorrowland bij te wonen', aldus nog de broers.Net als vorig jaar was ook de negende editie in een recordtempo uitverkocht. Ruim een miljoen mensen registreerden zich om een van de 180.000 tickets te pakken te krijgen. Ook de 120 vluchten vanuit steden overal ter wereld die het festival speciaal inlast, zijn uitverkocht. (XVdL/DB)