Het is een nieuw concept dat Thom Yorke uitprobeert. De leadzanger van Radiohead brengt zijn tweede soloalbum uit via Bittorrent. Fans kunnen de single en videoclip van 'A Brain In A Bottle' gratis downloaden, maar wil je het hele album hebben, dan moet je 6 dollar (4,75 euro) betalen.

Op die manier wil Yorke een deel van de internetcommerce teruggeven aan de mensen die de zaken creëren. Oftewel de artiesten. Dat lijkt goed te lukken want op een week tijd zijn de single en het album samen al meer dan een miljoen keer gedownload/gekocht. (WH)

Interesse? Je kan het album (of de single) downloaden via bittorrent.

Het is een nieuw concept dat Thom Yorke uitprobeert. De leadzanger van Radiohead brengt zijn tweede soloalbum uit via Bittorrent. Fans kunnen de single en videoclip van 'A Brain In A Bottle' gratis downloaden, maar wil je het hele album hebben, dan moet je 6 dollar (4,75 euro) betalen. Op die manier wil Yorke een deel van de internetcommerce teruggeven aan de mensen die de zaken creëren. Oftewel de artiesten. Dat lijkt goed te lukken want op een week tijd zijn de single en het album samen al meer dan een miljoen keer gedownload/gekocht. (WH)Interesse? Je kan het album (of de single) downloaden via bittorrent.