dEUS-frontman Tom Barman en technoproducer CJ Bolland komen in september aanzetten met de tweede plaat van Magnus. 'Where Neon Goes To Die' - beïnvloed door Prince, J.J. Cale en new wave uit de eighties - komt er tien jaar na het debuut 'The Body Gave You Everything'.

De gaststemmen zijn van Tom Smith (Editors), David Eugene Edwards (16 Horsepower, Wovenhand), Selah Sue, Tim Vanhamel en de Portugese Blaya van Buraka Som Sistema.

Een eerste single wordt in mei gelanceerd, en komende zomer zal Magnus aantreden op enkele festivals. Niet als DJ-duo, maar met een live-band. Die zal naast Barman en Bolland bemand worden door Tim Vanhamel (gitaar), ex-Balthazardrummer Christophe Claeys (drums) en Joris Caluwaerts (keyboard).

De plaat wordt in België uitgebracht door Universal Music, en het nieuwe label Caroline - dat ook onderdak biedt aan Beck en Kaiser Chiefs - zorgt voor een internationale release.

Magnus bracht het nummer 'Hunter/Collector' ooit live in De Laatste Show:

En in 2012 vertolkte Tom Barman de Magnus-single 'Summer's Here' samen met Absynthe Minded en Binti:

dEUS-frontman Tom Barman en technoproducer CJ Bolland komen in september aanzetten met de tweede plaat van Magnus. 'Where Neon Goes To Die' - beïnvloed door Prince, J.J. Cale en new wave uit de eighties - komt er tien jaar na het debuut 'The Body Gave You Everything'. De gaststemmen zijn van Tom Smith (Editors), David Eugene Edwards (16 Horsepower, Wovenhand), Selah Sue, Tim Vanhamel en de Portugese Blaya van Buraka Som Sistema. Een eerste single wordt in mei gelanceerd, en komende zomer zal Magnus aantreden op enkele festivals. Niet als DJ-duo, maar met een live-band. Die zal naast Barman en Bolland bemand worden door Tim Vanhamel (gitaar), ex-Balthazardrummer Christophe Claeys (drums) en Joris Caluwaerts (keyboard). De plaat wordt in België uitgebracht door Universal Music, en het nieuwe label Caroline - dat ook onderdak biedt aan Beck en Kaiser Chiefs - zorgt voor een internationale release. Magnus bracht het nummer 'Hunter/Collector' ooit live in De Laatste Show: En in 2012 vertolkte Tom Barman de Magnus-single 'Summer's Here' samen met Absynthe Minded en Binti: