De Britse muzikant Ian McLagan, toetsenist bij de Small Faces en de Faces, is woensdag in Austin (Texas) overleden aan de gevolgen van een beroerte. Hij werd 69. Dat is bekendgemaakt op de officiële website van McLagan.

Nadat zanger Steve Marriot de groep verlaten had, veranderden de Small Faces in de Faces en traden Rod Stewart en Ron Wood tot de band toe. McLagan werkte later nog samen met de Rolling Stones, Bob Dylan en Bruce Springsteen. In 2012 werd hij opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.

De Britse muzikant Ian McLagan, toetsenist bij de Small Faces en de Faces, is woensdag in Austin (Texas) overleden aan de gevolgen van een beroerte. Hij werd 69. Dat is bekendgemaakt op de officiële website van McLagan. Nadat zanger Steve Marriot de groep verlaten had, veranderden de Small Faces in de Faces en traden Rod Stewart en Ron Wood tot de band toe. McLagan werkte later nog samen met de Rolling Stones, Bob Dylan en Bruce Springsteen. In 2012 werd hij opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.