Gitarist Tony Iommi ontkent op zijn website alle geruchten over de reünie en zegt het slachtoffer te zijn geweest van een overijverige Britse journalist.

"Dankzij het internet is het de hele wereld rondgegaan als een soort 'officieel' statement van mijn kant", zegt Iommi. "Allemaal nonsens. Ik hoop dat die journalist genoten heeft van zijn moment de gloire, van mij krijgt hij nooit nog een reactie."

Onze excuses aan alle metalheads, Black Sabbath lijkt dus toch geen nieuwe tourplannen te hebben, laat staan een nieuw album.

(TS)

Gitarist Tony Iommi ontkent op zijn website alle geruchten over de reünie en zegt het slachtoffer te zijn geweest van een overijverige Britse journalist."Dankzij het internet is het de hele wereld rondgegaan als een soort 'officieel' statement van mijn kant", zegt Iommi. "Allemaal nonsens. Ik hoop dat die journalist genoten heeft van zijn moment de gloire, van mij krijgt hij nooit nog een reactie." Onze excuses aan alle metalheads, Black Sabbath lijkt dus toch geen nieuwe tourplannen te hebben, laat staan een nieuw album. (TS)