Alles samen gingen al ruim 25.000 tickets over de toonbank, één op vijf voor kindervoorstellingen. "Wanneer het weer minder is, merken we een stijging in de verkoop online en via de telefoon", aldus verantwoordelijke Dirk Schockaert, die met Uitbureau tickets voor ruim 750 voorstellingen verkoopt.

"Er is nog geen enkele voorstelling uitverkocht, al wordt het reppen voor een kaartje om Pierke Pierlala en Walter Baele aan het werk te zien." Vorig jaar gingen er voor de hele periode van de Gentse Feesten 34.000 kaartjes over de toonbank. Zaterdag om 14 uur trekt de Gentse Feestenparade de 169ste editie van het cultureel volksfeest op gang. (Belga/RDM)

Alles samen gingen al ruim 25.000 tickets over de toonbank, één op vijf voor kindervoorstellingen. "Wanneer het weer minder is, merken we een stijging in de verkoop online en via de telefoon", aldus verantwoordelijke Dirk Schockaert, die met Uitbureau tickets voor ruim 750 voorstellingen verkoopt. "Er is nog geen enkele voorstelling uitverkocht, al wordt het reppen voor een kaartje om Pierke Pierlala en Walter Baele aan het werk te zien." Vorig jaar gingen er voor de hele periode van de Gentse Feesten 34.000 kaartjes over de toonbank. Zaterdag om 14 uur trekt de Gentse Feestenparade de 169ste editie van het cultureel volksfeest op gang. (Belga/RDM)