Het opzet van het YouTube-kanaal 'Ten Second Songs' is redelijk simpel. Zanger Antoine Vincent covert een bekend nummer door het op twintig verschillende manieren te zingen. Elk fragment duurt ongeveer tien seconden.

In het voorjaar lanceerde Vincent al zijn versie van Katy Perry's 'Dark Horse' die ondertussen al bijna 13 miljoen keer is beluisterd.

In zijn 'adaptatie' van 'Thriller' passeren onder andere Stevie Wonder, Tom Waits, Busta Rhymes, Marilyn Manson en The Spice Girls de revue. Bijna elke stem die hij kopieert lijkt verbazend goed op het origineel. Beluister zeker zijn imitatie van Jack Skellington uit 'The Nightmare Before Christmas'. (WH)

Het opzet van het YouTube-kanaal 'Ten Second Songs' is redelijk simpel. Zanger Antoine Vincent covert een bekend nummer door het op twintig verschillende manieren te zingen. Elk fragment duurt ongeveer tien seconden. In het voorjaar lanceerde Vincent al zijn versie van Katy Perry's 'Dark Horse' die ondertussen al bijna 13 miljoen keer is beluisterd. In zijn 'adaptatie' van 'Thriller' passeren onder andere Stevie Wonder, Tom Waits, Busta Rhymes, Marilyn Manson en The Spice Girls de revue. Bijna elke stem die hij kopieert lijkt verbazend goed op het origineel. Beluister zeker zijn imitatie van Jack Skellington uit 'The Nightmare Before Christmas'. (WH)