Thom Yorke van Radiohead verleent zijn hoge stem nogmaals aan een samenwerking met Flying Lotus.

Dat deed hij al een keer eerder wat resulteerde in '... And the World Laughs with You', een nummer uit het album Cosmogramma van Flying Lotis in 2010. "De grootste verrassing nu ik heb hem leren kennen, is dat hij eigenlijk een grappige kerel is. He's the jokey one," zo vertelde Flying Lotus a.k.a Steve Ellison onlangs aan Rolling Stone.

Het opkomende album draagt de naam Until the Quiet Comes en komt uit in oktober. Ellison zegt in vergelijking met zijn voorgaande werk een meer volwassen houding te hebben aangenomen, meer beheerst zodat de "grote momenten pas echt kunnen schijnen."

Radiohead zal vanaf oktober door het Verenigd Koninkrijk touren. Daarna volgt de rest van Europa. Vorige maand zagen de groepsleden zich genoodzaakt hun planning van zeven shows helemaal om te gooien na de instorting van het podium in Toronto waardoor crewlid Scott Johnson om het leven kwam. (CB)

Thom Yorke van Radiohead verleent zijn hoge stem nogmaals aan een samenwerking met Flying Lotus.Dat deed hij al een keer eerder wat resulteerde in '... And the World Laughs with You', een nummer uit het album Cosmogramma van Flying Lotis in 2010. "De grootste verrassing nu ik heb hem leren kennen, is dat hij eigenlijk een grappige kerel is. He's the jokey one," zo vertelde Flying Lotus a.k.a Steve Ellison onlangs aan Rolling Stone.Het opkomende album draagt de naam Until the Quiet Comes en komt uit in oktober. Ellison zegt in vergelijking met zijn voorgaande werk een meer volwassen houding te hebben aangenomen, meer beheerst zodat de "grote momenten pas echt kunnen schijnen." Radiohead zal vanaf oktober door het Verenigd Koninkrijk touren. Daarna volgt de rest van Europa. Vorige maand zagen de groepsleden zich genoodzaakt hun planning van zeven shows helemaal om te gooien na de instorting van het podium in Toronto waardoor crewlid Scott Johnson om het leven kwam. (CB)