De heilige drievuldigheid. Het is al lang geen begrip meer exclusief van religieuze middens. Hoewel, vanaf nu kunnen ook de volgers van muzikale goden zonder schroom de term in de mond nemen. Thom Yorke, Four Tet en Burial hebben immers een samenwerking op poten gezet. Resultaat: een single van formaat.

Thom Yorke is ondertussen al niet meer aan zij proefstuk toe. Eerder deed hij de muziekliefhebbers al likkebaarden bij samenwerkingen met Björk, Flying Lotus en PJ Harvey.

Nu zijn folktronciapionier Four Tet en dubstepheld Burial dus aan de beurt. Four Tet en Burial staken wel al eerde de koppen bijeen. Zo werd de single 'Moth/Wolf Cub' het eerste gezamenlijke resultaat.

De 12" inch single zal worden uitgebracht bij het label van Four Tet, Text. De A-kant krijgt de naam 'Ego' mee. De AA-kant zal 'Mirror' heten.

Thom Yorke - Ego by Nerdo TV

Four Tet & Thom Yorke: Mirror (radio rip) by La 3e heure!

Pieter Devriese

De heilige drievuldigheid. Het is al lang geen begrip meer exclusief van religieuze middens. Hoewel, vanaf nu kunnen ook de volgers van muzikale goden zonder schroom de term in de mond nemen. Thom Yorke, Four Tet en Burial hebben immers een samenwerking op poten gezet. Resultaat: een single van formaat. Thom Yorke is ondertussen al niet meer aan zij proefstuk toe. Eerder deed hij de muziekliefhebbers al likkebaarden bij samenwerkingen met Björk, Flying Lotus en PJ Harvey. Nu zijn folktronciapionier Four Tet en dubstepheld Burial dus aan de beurt. Four Tet en Burial staken wel al eerde de koppen bijeen. Zo werd de single 'Moth/Wolf Cub' het eerste gezamenlijke resultaat. De 12" inch single zal worden uitgebracht bij het label van Four Tet, Text. De A-kant krijgt de naam 'Ego' mee. De AA-kant zal 'Mirror' heten.Thom Yorke - Ego by Nerdo TV Four Tet & Thom Yorke: Mirror (radio rip) by La 3e heure! Pieter Devriese