Romy Madley Croft en Oliver Sim van The xx hebben een nummer uit het repertoire van r&b-zangeres Beyoncé gerestyled. De cover van de ballad 'I miss you' - uit de vierde studioplaat van de Amerikaanse superster - klinkt zeer minimalisch en heeft iets magisch, geheel in de stijl van het Londense collectief. Het nummer werd live opgenomen in The Moody Theater in het Amerikaanse Austin, waar de band op doortocht is voor hun wereldtournee.

Het is niet de eerste keer dat The xx in andermans werk grasduint. Tijdens de kerstperiode coverde het nog de kerstklassieker 'Last Christmas' van Wham. (DB)

Romy Madley Croft en Oliver Sim van The xx hebben een nummer uit het repertoire van r&b-zangeres Beyoncé gerestyled. De cover van de ballad 'I miss you' - uit de vierde studioplaat van de Amerikaanse superster - klinkt zeer minimalisch en heeft iets magisch, geheel in de stijl van het Londense collectief. Het nummer werd live opgenomen in The Moody Theater in het Amerikaanse Austin, waar de band op doortocht is voor hun wereldtournee.Het is niet de eerste keer dat The xx in andermans werk grasduint. Tijdens de kerstperiode coverde het nog de kerstklassieker 'Last Christmas' van Wham. (DB)