"De nieuwe tour is het begin van een lang afscheid," aldus Roger Daltrey op NME. Zo kondigde de groep aan dat ze beginnen nadenken over hun pensioen, maar niet alvorens ze nog enkele concerten hebben gegeven naar aanleiding van hun 50ste verjaardag.

De tour, die toepasselijk de naam 'The Who Hits 50' kreeg, zal in totaal negen verschillende steden aandoen en zal nummers bevatten van vroeger tot nu. Jammer genoeg zal de band enkel in Groot-Brittannië spelen, dus de fans zullen moeten afzakken naar onder meer Leeds, Liverpool of Londen. De ticketverkoop start op 4 juli. (LVR)

"De nieuwe tour is het begin van een lang afscheid," aldus Roger Daltrey op NME. Zo kondigde de groep aan dat ze beginnen nadenken over hun pensioen, maar niet alvorens ze nog enkele concerten hebben gegeven naar aanleiding van hun 50ste verjaardag. De tour, die toepasselijk de naam 'The Who Hits 50' kreeg, zal in totaal negen verschillende steden aandoen en zal nummers bevatten van vroeger tot nu. Jammer genoeg zal de band enkel in Groot-Brittannië spelen, dus de fans zullen moeten afzakken naar onder meer Leeds, Liverpool of Londen. De ticketverkoop start op 4 juli. (LVR)