Op donderdag verwelkomt Pukkelpop Foster The People, Smith Western en MNDR. Vrijdag wordt versterkt met The Ting Tings, The Twilight Singers, D12, Gomez, Make Do And Mend en Kids in Glass Houses. Op zaterdag worden OFWGKTA, The Joy Formidable en Other Lives aan de affiche toegevoegd.

Alle combitickets en dagtickets voor donderdag zijn intussen de deur uit. De organisatie van Pukkelpop laat weten dat ook de dagtickets voor vrijdag en zaterdag vlot over de toonbank gaan en benadrukt zeker geen tickets over te kopen van derden. Net als vorig jaar zal er aan de festivalingang een omruilkassa staan.

Pukkelpop vindt dit jaar plaats van 18 tot 20 augustus. Headliners zijn Foo Fighers, Eminem, The Offspring en dEUS. (Belga/KVDA)

Op donderdag verwelkomt Pukkelpop Foster The People, Smith Western en MNDR. Vrijdag wordt versterkt met The Ting Tings, The Twilight Singers, D12, Gomez, Make Do And Mend en Kids in Glass Houses. Op zaterdag worden OFWGKTA, The Joy Formidable en Other Lives aan de affiche toegevoegd. Alle combitickets en dagtickets voor donderdag zijn intussen de deur uit. De organisatie van Pukkelpop laat weten dat ook de dagtickets voor vrijdag en zaterdag vlot over de toonbank gaan en benadrukt zeker geen tickets over te kopen van derden. Net als vorig jaar zal er aan de festivalingang een omruilkassa staan. Pukkelpop vindt dit jaar plaats van 18 tot 20 augustus. Headliners zijn Foo Fighers, Eminem, The Offspring en dEUS. (Belga/KVDA)