De namen voor Rock Werchter worden in pakketten van hooguit 6 à 7 stuks gelost. De nieuwe lading levert enkele artiesten van het dansbare type: de Gentse feestneuzen van The Subs - die met 'Hologram' net een nieuw album hebben -, SBTRKT, Moderat, de Britse elektronische band Rudimental, Trentemøller, Chase and Status en techno-revelatie Gesaffelstein.

De affiche van de muziekvierdaagse is nu 50 namen ver. Binnenkort wordt ze nog eens aangevuld. Met namen als Agnes Obel, Damon Albarn, Arctic Monkeys, Babyshambles, interpol, Pixies, London Grammar, metallica, Arctic Monkeys, Triggerfinger en Franz Ferdinand is het aanbod alvast gevarieerd.

Combitickets voor Rock Werchter zijn uitverkocht, net als de dagtickets voor 3 en 5 juli. Er zijn enkel nog kaarten voor vrijdag 4 juli en zondag 6 juli verkrijgbaar. (DB)

De namen voor Rock Werchter worden in pakketten van hooguit 6 à 7 stuks gelost. De nieuwe lading levert enkele artiesten van het dansbare type: de Gentse feestneuzen van The Subs - die met 'Hologram' net een nieuw album hebben -, SBTRKT, Moderat, de Britse elektronische band Rudimental, Trentemøller, Chase and Status en techno-revelatie Gesaffelstein. De affiche van de muziekvierdaagse is nu 50 namen ver. Binnenkort wordt ze nog eens aangevuld. Met namen als Agnes Obel, Damon Albarn, Arctic Monkeys, Babyshambles, interpol, Pixies, London Grammar, metallica, Arctic Monkeys, Triggerfinger en Franz Ferdinand is het aanbod alvast gevarieerd. Combitickets voor Rock Werchter zijn uitverkocht, net als de dagtickets voor 3 en 5 juli. Er zijn enkel nog kaarten voor vrijdag 4 juli en zondag 6 juli verkrijgbaar. (DB)