Onder de noemer #ikluisterbelgisch Live wordt vrijdagavond van 20.30 tot 22.30 een online concertavond georganiseerd op de facebookpagina van Studio Brussel. Equal Idiots-frontman Thibault Christiaensen zal tijdens de show een nummer schrijven voor een kijker, klinkt het.

Daarnaast hebben ook de West-Vlaamse band Dirk., The Subs, TheColorGrey, SONS, IBE, Sunday Rose, Crooked Steps, Gestapo Knallmuziek, Willy Organ en Omdat Het Kan Soundsystem bevestigd. De Leuvense metalband Brutus die deze zomer het voorprogramma van Foo Fighters zou spelen, is ook aanwezig. Ten slotte belooft de radiozender enkele special guests en zal Michèle Cuvelier het geheel opnieuw aan elkaar praten. (Belga)

#ikluisterbelgisch Live

Vrijdag 15/5, 20.30, facebookpagina Studio Brussel

Onder de noemer #ikluisterbelgisch Live wordt vrijdagavond van 20.30 tot 22.30 een online concertavond georganiseerd op de facebookpagina van Studio Brussel. Equal Idiots-frontman Thibault Christiaensen zal tijdens de show een nummer schrijven voor een kijker, klinkt het. Daarnaast hebben ook de West-Vlaamse band Dirk., The Subs, TheColorGrey, SONS, IBE, Sunday Rose, Crooked Steps, Gestapo Knallmuziek, Willy Organ en Omdat Het Kan Soundsystem bevestigd. De Leuvense metalband Brutus die deze zomer het voorprogramma van Foo Fighters zou spelen, is ook aanwezig. Ten slotte belooft de radiozender enkele special guests en zal Michèle Cuvelier het geheel opnieuw aan elkaar praten. (Belga)