De Britse hiphopband The Streets gaat in 2018 voor de eerste keer in zeven jaar weer samenspelen. Dat kondigde frontman Mike Skinner maandagavond aan. De groep gaat in het Verenigd Koninkrijk een greatest hits-tournee doen. Over Belgische shows wordt er voorlopig niet gesproken.

De band werd opgericht in 2001 en maakte furore met een mix van hiphop, grime en elektronische invloeden. In die tijd brachten ze zes albums uit en scoorden ze enkele hits, zoals Let's Push Things Forward, Dry Your Eyes en Fit But You Know It. In 2011 stapte Skinner uit de band, omdat volgens hem de inspiratie op was. Nu mist Skinner naar eigen zeggen 'de tourbus' en 'dingen bedenken om tussen de nummers te zeggen', meldt NME.

spoken to my band! told them we need to sing the old songs! on sale 9am Friday 13th

A post shared by Mike Skinner (@mikeskinnerltd) on

De Britse hiphopband The Streets gaat in 2018 voor de eerste keer in zeven jaar weer samenspelen. Dat kondigde frontman Mike Skinner maandagavond aan. De groep gaat in het Verenigd Koninkrijk een greatest hits-tournee doen. Over Belgische shows wordt er voorlopig niet gesproken.De band werd opgericht in 2001 en maakte furore met een mix van hiphop, grime en elektronische invloeden. In die tijd brachten ze zes albums uit en scoorden ze enkele hits, zoals Let's Push Things Forward, Dry Your Eyes en Fit But You Know It. In 2011 stapte Skinner uit de band, omdat volgens hem de inspiratie op was. Nu mist Skinner naar eigen zeggen 'de tourbus' en 'dingen bedenken om tussen de nummers te zeggen', meldt NME.