'Computers and Blues' wordt het vijfde en laatste album van The Streets. Mike Skinner liet weten dat de inspiratie na 9 jaar op is. Hij zit verveeld met de naam en de connotaties die eraan verbonden zijn.

De rapper uit Birmingham liet vorige week een reeks interactieve video's op zijn Twitter-volgers los. Je kan het verloop van het verhaal zelf bepalen: door enkele muiskliks maak je keuzes in de plaats van protagonist Skinner. Bij elke klik hoor je een verschillend fragment uit het nieuwe album. Onderaan vind je de link.

Op deze link van The Guardian kan je het allerlaatste nummer ooit van The Streets beluisteren. Het eerste album begon met 'Turn The Page', het laatste nummer noemt logischerwijze 'Close The Book'.

'Computers and Blues' wordt het vijfde en laatste album van The Streets. Mike Skinner liet weten dat de inspiratie na 9 jaar op is. Hij zit verveeld met de naam en de connotaties die eraan verbonden zijn. De rapper uit Birmingham liet vorige week een reeks interactieve video's op zijn Twitter-volgers los. Je kan het verloop van het verhaal zelf bepalen: door enkele muiskliks maak je keuzes in de plaats van protagonist Skinner. Bij elke klik hoor je een verschillend fragment uit het nieuwe album. Onderaan vind je de link. Op deze link van The Guardian kan je het allerlaatste nummer ooit van The Streets beluisteren. Het eerste album begon met 'Turn The Page', het laatste nummer noemt logischerwijze 'Close The Book'.