Vorige maand, op een 'vrijdag de dertiende', leverde het kwartet van The Stone Roses een eerste nieuwe single af in 22 jaar. Tot groot jolijt van de fans. Vannacht gooide de legendarische band uit Manchester er een tweede song bovenop. Opnieuw werd enkele uren voor de release via sociale media gecommuniceerd dat 'Beautiful Thing' er zat aan te komen. De nieuwe song klink helemaal Stone Roses, met een flinke dosis psychedelische rock-funk uit de oude doos. Alsof de tijd niet heeft stilgestaan.

Officieel is het niet, maar bandlid Reni zou laten verstaan hebben dat de band 100% gefocust is op (nog meer) nieuwe songs. Wordt vervolgd. (DB)

Vorige maand, op een 'vrijdag de dertiende', leverde het kwartet van The Stone Roses een eerste nieuwe single af in 22 jaar. Tot groot jolijt van de fans. Vannacht gooide de legendarische band uit Manchester er een tweede song bovenop. Opnieuw werd enkele uren voor de release via sociale media gecommuniceerd dat 'Beautiful Thing' er zat aan te komen. De nieuwe song klink helemaal Stone Roses, met een flinke dosis psychedelische rock-funk uit de oude doos. Alsof de tijd niet heeft stilgestaan. Officieel is het niet, maar bandlid Reni zou laten verstaan hebben dat de band 100% gefocust is op (nog meer) nieuwe songs. Wordt vervolgd. (DB)