De geruchten over een reünie van de groep circuleerden al een tijdje, maar de leden van The Stone Roses, die in 1996 splitten na interne spanningen, ontkenden altijd dat ze opnieuw een groep zouden vormen. De geschillen tussen de groepsleden zijn bijgelegd en de groep geeft alvast op 29 en 30 juni een concert in Manchester. Later volgen andere optredens. "Het is de bedoeling dat we opnieuw de wereld veroveren", zei zanger Ian Brown dinsdagavond tijdens een persconferentie over het officiële nieuws van de reünie.

Gitarist John Squire ontmoette per toeval Ian Brown op de begrafenis van de moeder van de bassist, Gary Mounfield. Daar werden de meningsverschillen uitgepraat.

The Stone Roses maakten twee albums, waaronder het beroemde en succesvolle debuutalbum "The Stone Roses" in 1989. (Belga)

De geruchten over een reünie van de groep circuleerden al een tijdje, maar de leden van The Stone Roses, die in 1996 splitten na interne spanningen, ontkenden altijd dat ze opnieuw een groep zouden vormen. De geschillen tussen de groepsleden zijn bijgelegd en de groep geeft alvast op 29 en 30 juni een concert in Manchester. Later volgen andere optredens. "Het is de bedoeling dat we opnieuw de wereld veroveren", zei zanger Ian Brown dinsdagavond tijdens een persconferentie over het officiële nieuws van de reünie. Gitarist John Squire ontmoette per toeval Ian Brown op de begrafenis van de moeder van de bassist, Gary Mounfield. Daar werden de meningsverschillen uitgepraat. The Stone Roses maakten twee albums, waaronder het beroemde en succesvolle debuutalbum "The Stone Roses" in 1989. (Belga)