De Britse skaband The Specials hebben aangekondigd dat ze in het najaar elf concerten gaan geven in Ierland en Groot-Brittannië.

Het eerste concert vindt op 3 november plaats in Dublin Olympia, gevolgd door onder andere gigs in Belfast, Glasgow, Newcastle, Manchester en twee avonden in Londen op 13 en 14 november.

Terry Hall, die al sinds1978 deel uitmaakt van de band, zal van de partij zijn, maar Jerry Dammers en Neville Staple niet. De band veranderde in de loop van de jaren nogal eens van samenstelling.

Kaarten zijn te koop via Seetickets en Ticketmaster. (MS)

De Britse skaband The Specials hebben aangekondigd dat ze in het najaar elf concerten gaan geven in Ierland en Groot-Brittannië. Het eerste concert vindt op 3 november plaats in Dublin Olympia, gevolgd door onder andere gigs in Belfast, Glasgow, Newcastle, Manchester en twee avonden in Londen op 13 en 14 november. Terry Hall, die al sinds1978 deel uitmaakt van de band, zal van de partij zijn, maar Jerry Dammers en Neville Staple niet. De band veranderde in de loop van de jaren nogal eens van samenstelling. Kaarten zijn te koop via Seetickets en Ticketmaster. (MS)