Vorige week verscheen een interview met Keith Richards, gitarist van The Rolling Stones , op zijn YouTubekanaal, waarin hij zei dat de band 'zeer, zeer binnenkort' weer de studio in zou trekken. Een woordvoerder van de groep, die al sinds 1962 actief is, heeft dat nieuws nu aan het Duitse persbureau DPA bevestigd.

Wat er precies zal te horen zijn, wilde Richards nog niet verraden. Maar mogelijk zullen de Stones voortborduren op hun vorige album Blue and Lonesome dat covers van blueslegenden als Jimmy Reed, Willie Dixon en Eddie Taylor omvat. Het succes van het eind vorig jaar uitgebrachte album, het eerste sinds A Bigger Bang van 2006, heeft de groep verrast, zei Richards. Volgens hun platenmaatschappij was het laatste album op nauwelijks drie dagen in Londen ingeblikt.

Sinds het ontstaan van de groep hebben de Stones al meer dan twee dozijn studioalbums uitgebracht. In september en oktober toeren ze door Europa.

Lees ook:

Vorige week verscheen een interview met Keith Richards, gitarist van The Rolling Stones , op zijn YouTubekanaal, waarin hij zei dat de band 'zeer, zeer binnenkort' weer de studio in zou trekken. Een woordvoerder van de groep, die al sinds 1962 actief is, heeft dat nieuws nu aan het Duitse persbureau DPA bevestigd. Wat er precies zal te horen zijn, wilde Richards nog niet verraden. Maar mogelijk zullen de Stones voortborduren op hun vorige album Blue and Lonesome dat covers van blueslegenden als Jimmy Reed, Willie Dixon en Eddie Taylor omvat. Het succes van het eind vorig jaar uitgebrachte album, het eerste sinds A Bigger Bang van 2006, heeft de groep verrast, zei Richards. Volgens hun platenmaatschappij was het laatste album op nauwelijks drie dagen in Londen ingeblikt. Sinds het ontstaan van de groep hebben de Stones al meer dan twee dozijn studioalbums uitgebracht. In september en oktober toeren ze door Europa.