Het nieuws komt er na de release van hun nieuwe single "Doom and Gloom". In een Youtube-video zei de band: "Je had dit waarschijnlijk wel zien aankomen." Het gerucht deed immers al langer de ronde dat The Stones op tournee zouden gaan naar aanleiding van hun vijftigste verjaardag. Ze kozen voor Londen en Newark omdat "deze steden weten hoe ze moeten rocken". Mick Jagger suggereerde dat er ook special guests zullen spelen: "Het kan zijn dat enkele vrienden met ons zullen meespelen."

Echt goedkoop zijn de tickets niet: de ticketprijzen voor de shows in Londen gaan van 106 tot 406 pond (131 tot 503 euro). Het is nog niet zeker of er nog andere shows aan de tournee toegevoegd worden. Mick Jagger liet wel uitschijnen dat de vier concerten de start zijn van een langere tournee.

De laatste wereldtournee van The Stones, A Bigger Bang, is de op een na meest succesvolle tournee aller tijden en bracht meer dan 500 miljoen dollar op. De band speelde toen voor 4,5 miljoen mensen in 32 landen. In België speelde de band op het festivalterrein in Werchter.

Het nieuws komt er na de release van hun nieuwe single "Doom and Gloom". In een Youtube-video zei de band: "Je had dit waarschijnlijk wel zien aankomen." Het gerucht deed immers al langer de ronde dat The Stones op tournee zouden gaan naar aanleiding van hun vijftigste verjaardag. Ze kozen voor Londen en Newark omdat "deze steden weten hoe ze moeten rocken". Mick Jagger suggereerde dat er ook special guests zullen spelen: "Het kan zijn dat enkele vrienden met ons zullen meespelen." Echt goedkoop zijn de tickets niet: de ticketprijzen voor de shows in Londen gaan van 106 tot 406 pond (131 tot 503 euro). Het is nog niet zeker of er nog andere shows aan de tournee toegevoegd worden. Mick Jagger liet wel uitschijnen dat de vier concerten de start zijn van een langere tournee. De laatste wereldtournee van The Stones, A Bigger Bang, is de op een na meest succesvolle tournee aller tijden en bracht meer dan 500 miljoen dollar op. De band speelde toen voor 4,5 miljoen mensen in 32 landen. In België speelde de band op het festivalterrein in Werchter.