Voor hun nieuwe song had Triggerfinger een verrassing beloofd. Het werd een samenwerking met Method Man, de rapper die groot werd met zijn collega's van het legendarische collectief Wu-Tang Clan. De hiphopcollaboratie kwam er op aanraden van drummer Mario Goossens, zo vertelde frontman Ruben Block maandagochtend aan Siska Schoeters op Studio Brussel.

Of we dit jaar ook een nieuwe langspeler mogen verwachten? 'De nieuwe plaat komt er waarschijnlijk wel aan', aldus Block nog. 'The One' werd meteen gepromoveerd tot 'Hotshot' van de week.

Voor hun nieuwe song had Triggerfinger een verrassing beloofd. Het werd een samenwerking met Method Man, de rapper die groot werd met zijn collega's van het legendarische collectief Wu-Tang Clan. De hiphopcollaboratie kwam er op aanraden van drummer Mario Goossens, zo vertelde frontman Ruben Block maandagochtend aan Siska Schoeters op Studio Brussel. Of we dit jaar ook een nieuwe langspeler mogen verwachten? 'De nieuwe plaat komt er waarschijnlijk wel aan', aldus Block nog. 'The One' werd meteen gepromoveerd tot 'Hotshot' van de week.