De Amerikaanse band The National is alomtegenwoordig. De bandleden speelden onlangs zes uur lang hetzelfde nummer en vertolkten de hoofdrol in de muziekdocumentaire 'Mistaken for Strangers'. Nu brengt de groep een nieuwe videoclip uit. In een kleine ruimte spelen de vijf muzikanten, samen met een luchtgitaar spelend knaapje, het nummer 'Sea of Love' uit hun binnenkort te verschijnen album 'Trouble Will Find Me'.

De clip is bijna een exacte kopie van een videoclip van de Russische alternatieve rockband Zvuki Mu. The National telt enkel een bandlid meer dan de Russische muzikanten. De 'Sea of Love'-video werd geregisseerd door Sophia Peer die eerder al de muziek van Yeasayer en Paul Banks van beeld voorzag.

'Trouble Will Find Me' van The National verschijnt op 20 mei.

'Sea Of Love':

Zvuki Mu:

De Amerikaanse band The National is alomtegenwoordig. De bandleden speelden onlangs zes uur lang hetzelfde nummer en vertolkten de hoofdrol in de muziekdocumentaire 'Mistaken for Strangers'. Nu brengt de groep een nieuwe videoclip uit. In een kleine ruimte spelen de vijf muzikanten, samen met een luchtgitaar spelend knaapje, het nummer 'Sea of Love' uit hun binnenkort te verschijnen album 'Trouble Will Find Me'. De clip is bijna een exacte kopie van een videoclip van de Russische alternatieve rockband Zvuki Mu. The National telt enkel een bandlid meer dan de Russische muzikanten. De 'Sea of Love'-video werd geregisseerd door Sophia Peer die eerder al de muziek van Yeasayer en Paul Banks van beeld voorzag. 'Trouble Will Find Me' van The National verschijnt op 20 mei. 'Sea Of Love':Zvuki Mu: