Deze zomer zullen The Libertines niet samen optreden. Het duo Barât en Doherty hebben door hun drukke agenda nog geen tijd gehad om nieuwe nummers te schrijven. De zanger van Dirty Pretty Things hoopt wel in de toekomst samen aan een nieuw album te werken.

Eind maart trekt Barât er op z'n eentje uit. Tijdens zijn solotour brengt hij zijn favoriete nummers van The Libertines, Dirty Pretty Things en zijn soloproject. Hij laat ook weten met een geheim project bezig te zijn, dat volgend jaar veel van zijn tijd zal verslinden.

Op 21 maart geeft Barât een exclusief concert. Vijfentwintig duo's kunnen meedingen naar een ticket. Stuur een e-mail met de beste motieven en creatiefste bedreigingen - mocht je de tickets niet winnen - naar fan.support@pias.com. Je wordt pas ingelicht over de locatie van het concert als je gewonnen hebt.

Dat geheim concert wordt opgenomen en komt samen met vier nummers uit als limited-edition op vinyl. Wie hem niet op tijd op plaat kan bemachtigen, kan nog altijd op iTunes terecht. De ep zit ook als gratis download bij het soloalbum van Carl Barât.

Op 15 april treedt hij solo op in de Botanique.

Astrid Snoeys

Deze zomer zullen The Libertines niet samen optreden. Het duo Barât en Doherty hebben door hun drukke agenda nog geen tijd gehad om nieuwe nummers te schrijven. De zanger van Dirty Pretty Things hoopt wel in de toekomst samen aan een nieuw album te werken. Eind maart trekt Barât er op z'n eentje uit. Tijdens zijn solotour brengt hij zijn favoriete nummers van The Libertines, Dirty Pretty Things en zijn soloproject. Hij laat ook weten met een geheim project bezig te zijn, dat volgend jaar veel van zijn tijd zal verslinden. Op 21 maart geeft Barât een exclusief concert. Vijfentwintig duo's kunnen meedingen naar een ticket. Stuur een e-mail met de beste motieven en creatiefste bedreigingen - mocht je de tickets niet winnen - naar fan.support@pias.com. Je wordt pas ingelicht over de locatie van het concert als je gewonnen hebt. Dat geheim concert wordt opgenomen en komt samen met vier nummers uit als limited-edition op vinyl. Wie hem niet op tijd op plaat kan bemachtigen, kan nog altijd op iTunes terecht. De ep zit ook als gratis download bij het soloalbum van Carl Barât. Op 15 april treedt hij solo op in de Botanique. Astrid Snoeys