De 62-jarige muzikant kreeg in het voorjaar van 2014 te horen dat zijn keelkanker terminaal is. Die diagnose dwong Thé niet om de microfoon neer te leggen. Hij leent nu zelfs zijn stem en een van zijn bekendste nummers aan de Kom op tegen Kanker-actie. Hij zingt zelf de eerste regel van 'Iedereen is van de wereld' in, waarna een resem Vlaamse artiesten het van hem overnemen.

Campagneleider Frank Deboosere is dankbaar voor de medewerking van Thé Lau: "Omdat hij zelf tegen de ziekte vecht, kan dit lied een hart onder de riem betekenen voor iedereen die zelf of in zijn of haar omgeving met kanker af te rekenen krijgt." De unieke benefietversie van het nummer wordt binnenkort te koop aangeboden. De opbrengst gaat vanzelfsprekend naar de solidariteitscampagne.

De 62-jarige muzikant kreeg in het voorjaar van 2014 te horen dat zijn keelkanker terminaal is. Die diagnose dwong Thé niet om de microfoon neer te leggen. Hij leent nu zelfs zijn stem en een van zijn bekendste nummers aan de Kom op tegen Kanker-actie. Hij zingt zelf de eerste regel van 'Iedereen is van de wereld' in, waarna een resem Vlaamse artiesten het van hem overnemen. Campagneleider Frank Deboosere is dankbaar voor de medewerking van Thé Lau: "Omdat hij zelf tegen de ziekte vecht, kan dit lied een hart onder de riem betekenen voor iedereen die zelf of in zijn of haar omgeving met kanker af te rekenen krijgt." De unieke benefietversie van het nummer wordt binnenkort te koop aangeboden. De opbrengst gaat vanzelfsprekend naar de solidariteitscampagne.