Maar fans hoeven The Killers de komende tijd nog niet helemaal te missen. Op 11 november verschijnt het album Direct Hits ter ere van hun 10-jarig bestaan, een best-of collectie met twee nieuwe nummers.

The Hollywood Reporter sprak met de bandleden in Amsterdam waar drummer Ronnie Vannucci vertelde dat iedereen ernaar uitkeek even niets te doen en een normaal leven te leiden.

Tot wanneer de pauze zal duren wist hij nog niet te zeggen: "Het zal wel een tijdje duren. We zullen er niet onnatuurlijk lang over doen om weer bij elkaar te komen, maar het is tijd om even een adempauze te nemen en pas op de plaats te maken."

Wat betreft zijn persoonlijke plannen vertelt Vannucci dat hij de tijd zal gebruiken om, net als hij al eerder deed in 2011, een soloalbum te maken. Qua muziekstijl zal het ergens tussen ZZ Top en Tron in zweven. Ook zanger Brandon Flowers is van plan een eigen album te maken.

Voor The Killers fans dus genoeg om naar uit te kijken. (MS)

Maar fans hoeven The Killers de komende tijd nog niet helemaal te missen. Op 11 november verschijnt het album Direct Hits ter ere van hun 10-jarig bestaan, een best-of collectie met twee nieuwe nummers. The Hollywood Reporter sprak met de bandleden in Amsterdam waar drummer Ronnie Vannucci vertelde dat iedereen ernaar uitkeek even niets te doen en een normaal leven te leiden. Tot wanneer de pauze zal duren wist hij nog niet te zeggen: "Het zal wel een tijdje duren. We zullen er niet onnatuurlijk lang over doen om weer bij elkaar te komen, maar het is tijd om even een adempauze te nemen en pas op de plaats te maken." Wat betreft zijn persoonlijke plannen vertelt Vannucci dat hij de tijd zal gebruiken om, net als hij al eerder deed in 2011, een soloalbum te maken. Qua muziekstijl zal het ergens tussen ZZ Top en Tron in zweven. Ook zanger Brandon Flowers is van plan een eigen album te maken. Voor The Killers fans dus genoeg om naar uit te kijken. (MS)