The Interview People is een Duitse organisatie, opgericht in 2007, die freelance journalisten een platform biedt om hun interviews door te verkopen aan landen waar ze nog geen publiek hebben. Zo verdienen ze meer.

Voor de vijftigste verjaardag van The Rolling Stones wil The Interview People een e-book uitbrengen van meer dan 2000 pagina's. Haar medewerkers doken in de archieven van heel wat uitgeverijen om oude artikels, interviews, foto's en audiomateriaal te verzamelen. Het boek komt uit in twee delen. Elk deel beslaat 25 jaar van de geschiedenis van de band.

The Interview People heeft wel nog een probleem: geld. Om al dat materiaal te mogen gebruiken, moet de organisatie veel licentiekosten betalen. Het bedrijf stak zelf al 15.000 dollar in het project, maar het heeft nog 25.000 dollar nodig. Daarom zoekt The Interview People giften van de fans. De minimumgift bedraagt 15 dollar en in ruil daarvoor krijgt de gever het eerste deel van het boek aan huis geleverd. Wie meer geeft, krijgt extra's. Doneren kan hier. (JVP)

The Interview People is een Duitse organisatie, opgericht in 2007, die freelance journalisten een platform biedt om hun interviews door te verkopen aan landen waar ze nog geen publiek hebben. Zo verdienen ze meer.Voor de vijftigste verjaardag van The Rolling Stones wil The Interview People een e-book uitbrengen van meer dan 2000 pagina's. Haar medewerkers doken in de archieven van heel wat uitgeverijen om oude artikels, interviews, foto's en audiomateriaal te verzamelen. Het boek komt uit in twee delen. Elk deel beslaat 25 jaar van de geschiedenis van de band.The Interview People heeft wel nog een probleem: geld. Om al dat materiaal te mogen gebruiken, moet de organisatie veel licentiekosten betalen. Het bedrijf stak zelf al 15.000 dollar in het project, maar het heeft nog 25.000 dollar nodig. Daarom zoekt The Interview People giften van de fans. De minimumgift bedraagt 15 dollar en in ruil daarvoor krijgt de gever het eerste deel van het boek aan huis geleverd. Wie meer geeft, krijgt extra's. Doneren kan hier. (JVP)