De gitarist van de Ierse supergroep U2, The Edge, is tijdens het allereerste concert van de nieuwe tournee van de Ierse rockers, donderdag in het Canadese Vancouver, van het podium gevallen. De man bleef ongedeerd en hield er enkel een schram aan over. 'I didn't see the edge. I'm ok', tweette hij achteraf.

"Didn't see the edge, I'm ok!! #U2ieTour

A photo posted by U2 Official (@u2) on

The Edge vond de limiet van het podium tijdens, oh ironie, het spelen van de song 'I still haven't found what I'm looking for'. Ook van de gitaar was na de val geen hoek af.

U2 vergastte het publiek in Vancouver, behalve de vrije val, op een resem greatest hits plus zeven songs uit het nieuwe album 'Innocence and Experience'. (Belga/DB)

De gitarist van de Ierse supergroep U2, The Edge, is tijdens het allereerste concert van de nieuwe tournee van de Ierse rockers, donderdag in het Canadese Vancouver, van het podium gevallen. De man bleef ongedeerd en hield er enkel een schram aan over. 'I didn't see the edge. I'm ok', tweette hij achteraf.The Edge vond de limiet van het podium tijdens, oh ironie, het spelen van de song 'I still haven't found what I'm looking for'. Ook van de gitaar was na de val geen hoek af. U2 vergastte het publiek in Vancouver, behalve de vrije val, op een resem greatest hits plus zeven songs uit het nieuwe album 'Innocence and Experience'. (Belga/DB)