Het midtempo electro-r&b nummer van de Amerikaanse producer The-Dream is een samenwerking met rapper Jay-Z, waarin hij referenties naar 'zijn Beyoncé' niet schuwt. Zo rapt hij over Queen B's optreden op de Super Bowl eerder dit jaar en heeft hij het op een bepaald moment ook over 'My Bey-Bey'.

Beyoncé is ook geen onbekende voor The-Dream zelf. Hij was namelijk co-producer van haar nummer-1-hit 'Single Ladies (Put A Ring On It)', en draagt momenteel ook zijn steentje bij voor Beyoncé's nieuwe langspeler die '4' uit 2011 zal opvolgen.

'High Art' werd geplukt van The Dreams vijfde langspeler, die uitkomt op 28 mei. Naast Jay-Z, doen verder ook nog Beyoncé, Kelly Rowland, Mary J Blige, Chainz, Pusha T en Big Sean mee op de plaat.

Beluister 'High Art'. (JD)

Het midtempo electro-r&b nummer van de Amerikaanse producer The-Dream is een samenwerking met rapper Jay-Z, waarin hij referenties naar 'zijn Beyoncé' niet schuwt. Zo rapt hij over Queen B's optreden op de Super Bowl eerder dit jaar en heeft hij het op een bepaald moment ook over 'My Bey-Bey'. Beyoncé is ook geen onbekende voor The-Dream zelf. Hij was namelijk co-producer van haar nummer-1-hit 'Single Ladies (Put A Ring On It)', en draagt momenteel ook zijn steentje bij voor Beyoncé's nieuwe langspeler die '4' uit 2011 zal opvolgen. 'High Art' werd geplukt van The Dreams vijfde langspeler, die uitkomt op 28 mei. Naast Jay-Z, doen verder ook nog Beyoncé, Kelly Rowland, Mary J Blige, Chainz, Pusha T en Big Sean mee op de plaat. Beluister 'High Art'. (JD)