Jack White had het al lang beloofd, maar in september is het eindelijk zo ver. Dan zal zijn groep The Dead Weather haar derde langspeler uitbrengen. Het schijfje zal Dodge and Burn heten en volgt Sea of Cowards uit 2010 op.

Naast White zelf en Jack Lawrence, Whites maatje van bij The Raconteurs, spelen ook Alison Mosshart (The Kills) en Dean Fertita (Queens of the Stone Age) bij de Dead Weather. De supergroep ontstond toen de vier in 2009 de single Hareheavens opnamen, maar al snel volgde een album.

Het nieuws van de derde plaat zat er al even aan te komen. In 2013 gaf Jack White al enkele nummers prijs via de Soundcloudpagina van zijn eigen platenlabel Third Man Records. Dat label zal ook Dodge and Burn uitbrengen.

Jack White had het al lang beloofd, maar in september is het eindelijk zo ver. Dan zal zijn groep The Dead Weather haar derde langspeler uitbrengen. Het schijfje zal Dodge and Burn heten en volgt Sea of Cowards uit 2010 op.Naast White zelf en Jack Lawrence, Whites maatje van bij The Raconteurs, spelen ook Alison Mosshart (The Kills) en Dean Fertita (Queens of the Stone Age) bij de Dead Weather. De supergroep ontstond toen de vier in 2009 de single Hareheavens opnamen, maar al snel volgde een album. Het nieuws van de derde plaat zat er al even aan te komen. In 2013 gaf Jack White al enkele nummers prijs via de Soundcloudpagina van zijn eigen platenlabel Third Man Records. Dat label zal ook Dodge and Burn uitbrengen.