Sinner's Day is intussen aan de derde editie toe en weet voor 30 oktober een aantal groten te strikken: The Cult, gekend door onder meer She Sells Sanctuary, The Psychedelic Furs, die vorig jaar ook aanwezig waren en naam maakten met nummers als Love My Way, Sister Europe en Heaven en The Exploited prijken bovenaan de affiche. Ook John Foxx and the Maths, Recoil (ex-Depeche Mode) en Blancmange zullen zich laten gelden.

Eerder raakte bekend dat ook Patti Smith, the queen of new wave, van de partij zal zijn, samen met Karl Bartos (ex-Kraftwerk), The Mission, Visage, KMFDM en Diamanda Galas. The place to be is nog steeds de Ethias Arena in Hasselt. De deuren gaan open om 12 uur, om 13 uur gaat het feest van start.

Tickets in voorverkoop kosten 58 euro. Meer info via deze link.

Om alvast in de stemming te komen: The Psychedelic Furs met Sister Europe:


(JH)

Sinner's Day is intussen aan de derde editie toe en weet voor 30 oktober een aantal groten te strikken: The Cult, gekend door onder meer She Sells Sanctuary, The Psychedelic Furs, die vorig jaar ook aanwezig waren en naam maakten met nummers als Love My Way, Sister Europe en Heaven en The Exploited prijken bovenaan de affiche. Ook John Foxx and the Maths, Recoil (ex-Depeche Mode) en Blancmange zullen zich laten gelden. Eerder raakte bekend dat ook Patti Smith, the queen of new wave, van de partij zal zijn, samen met Karl Bartos (ex-Kraftwerk), The Mission, Visage, KMFDM en Diamanda Galas. The place to be is nog steeds de Ethias Arena in Hasselt. De deuren gaan open om 12 uur, om 13 uur gaat het feest van start. Tickets in voorverkoop kosten 58 euro. Meer info via deze link. Om alvast in de stemming te komen: The Psychedelic Furs met Sister Europe: (JH)