Rock Ternat heeft de eerste namen bekendgemaakt. De meest populaire Nederlandse rapper van het moment, Kraantje Pappie, en The Subs werden gestrikt voor de 20ste editie van het festival.

Ook de Ierse folkhelden van The Levellers, De Mens en The Black Box Revelation, die goed op weg zijn om de Verenigde Staten te veroveren, hebben hun komst al bevestigd.

Rock Ternat, de jaarlijkse traditionele afsluiter van het Belgische festivalseizoen, vindt plaats op 5 en 6 oktober. De ticketverkoop is intussen van start gegaan. (DB)

Rock Ternat heeft de eerste namen bekendgemaakt. De meest populaire Nederlandse rapper van het moment, Kraantje Pappie, en The Subs werden gestrikt voor de 20ste editie van het festival. Ook de Ierse folkhelden van The Levellers, De Mens en The Black Box Revelation, die goed op weg zijn om de Verenigde Staten te veroveren, hebben hun komst al bevestigd. Rock Ternat, de jaarlijkse traditionele afsluiter van het Belgische festivalseizoen, vindt plaats op 5 en 6 oktober. De ticketverkoop is intussen van start gegaan. (DB)