The Beatles schenken hun fans een kerstcadeautje want vanaf middernacht lokale tijd, officieel op 24 december dus, zal je hun muziek kunnen streamen via Spotify, Apple Music, Deezer, Google Play, Microsoft Groove, Amazon Prime, Rhapsody, Slacker en Tidal.

Deze streamingdiensten hebben de rechten verkregen om 224 songs van 13 originele studio-albums aan te bieden, zo schrijft BBC. De muziek zal beschikbaar zijn voor zowel de free als de premium users, dus iedereen zal de songs kunnen streamen.

De bestsellende band maakt er een gewoonte van om nieuwe technologieën en muziekdiensten redelijk laat te omarmen. Zo waren ze pas vanaf 2010 beschikbaar via iTunes. Al wijst dat naturlijk niet altijd op een ouderwetse kijk op de industrie. Zo heeft Taylor Swift ervoor gekozen om haar muziek niet gratis streambaar te maken en ook Adele weigerde om haar laatste album, 25, via streamingdiensten aan te bieden.

The Beatles schenken hun fans een kerstcadeautje want vanaf middernacht lokale tijd, officieel op 24 december dus, zal je hun muziek kunnen streamen via Spotify, Apple Music, Deezer, Google Play, Microsoft Groove, Amazon Prime, Rhapsody, Slacker en Tidal.Deze streamingdiensten hebben de rechten verkregen om 224 songs van 13 originele studio-albums aan te bieden, zo schrijft BBC. De muziek zal beschikbaar zijn voor zowel de free als de premium users, dus iedereen zal de songs kunnen streamen.De bestsellende band maakt er een gewoonte van om nieuwe technologieën en muziekdiensten redelijk laat te omarmen. Zo waren ze pas vanaf 2010 beschikbaar via iTunes. Al wijst dat naturlijk niet altijd op een ouderwetse kijk op de industrie. Zo heeft Taylor Swift ervoor gekozen om haar muziek niet gratis streambaar te maken en ook Adele weigerde om haar laatste album, 25, via streamingdiensten aan te bieden.