Volgende donderdag stelt Arcade Fire zijn nieuwe album 'The Suburbs' voor in de Madison Square Garden in New York. Het concert wordt geregistreerd door filmregisseur Terry Gilliam ('Monty Python & The Holy Grail', 'The Imaginarium Of Doctor Parnassus'), en zal live te volgen zijn via YouTube en Vevo.

Met de YouTube-stream volgt Arcade Fire in de slipstream van onder meer U2 en The National. De webcast maakt deel uit van 'Unstaged', een nieuwe vijfdelige concertreeks met binnenkort ook onder meer John Legend en The Roots. 'Unstaged' is een initiatief van de financiële dienstverlener American Express.

Michael Ilegems

Volgende donderdag stelt Arcade Fire zijn nieuwe album 'The Suburbs' voor in de Madison Square Garden in New York. Het concert wordt geregistreerd door filmregisseur Terry Gilliam ('Monty Python & The Holy Grail', 'The Imaginarium Of Doctor Parnassus'), en zal live te volgen zijn via YouTube en Vevo. Met de YouTube-stream volgt Arcade Fire in de slipstream van onder meer U2 en The National. De webcast maakt deel uit van 'Unstaged', een nieuwe vijfdelige concertreeks met binnenkort ook onder meer John Legend en The Roots. 'Unstaged' is een initiatief van de financiële dienstverlener American Express. Michael Ilegems